قناة صدى البلد البلد سبورت صدى البلد جامعات صدى البلد عقارات Sada Elbalad english
english EN
الإشراف العام
إلهام أبو الفتح
رئيس التحرير
طه جبريل
الإشراف العام
إلهام أبو الفتح
رئيس التحرير
طه جبريل

مش بيتكلم ولا بيكح.. عمرو عبدالجليل يكشف عن مرض نجله.. فيديو

عمرو عبد الجليل
عمرو عبد الجليل

حل الفنان عمرو عبد الجليل والمطربة أمينة، ضيفين على الفنان "أمير كرارة"، ببرنامج "سهرانين"، المذاع عبر قناة "أون إي".


وتحدث عمرو عبدالجليل، عن مرض ابنه الكبير عبدالجليل، قائلا: "عنده مرض في زوره بيخليه مش عارف يبلع ولا يتكلم ولا بيكح ولا يعطس.

وأضاف: "عبدالجليل الكبير صاحبي من زمان، وكل صحابي أصحابه"، لافتا: "عبدالجليل وهو صغير كان بيجنني، وكان ليه مواقف مضحة وإفيهات عجيبه معايا".

عمرو عبدالجليل يحكي أول مقابلة مع يوسف شاهين.. فيديو

وتحدث "عبدالجليل"، عن أول يجمعه بالأستاذ يوسف شاهين، قائلا: "كان في مسرحية بجامعة القاهرة، وكانت حينها طالب في المعهد"، مردفا: "أول دول عملته في المعهد كان كوميدي، لذلك صنفوني كوميدي، وكنت أي حاجه أعملها على المسرح يضحكوا واتضايقت جدا من الموضوع".


وأشار: "كان نفسي أعمل دور بعيد عن الكوميدي، وفي مسرحة الجامعة كنت حريص أني مقولش ولا إفيه، لأن الجمهور كان جديد عليا".


وأوضح: "عملت المسرحية دون ولا إفيه، والأستاذ يوسف شاهين اتفرج عليها، ومكنتش أعرف أنه موجود"، مردفا: "الأستاذ يوسف شاهين أحس أني ممثل كويس، وبعد المسرحية طلع بارك لنا وسلم علينا، وبعد كام المكتب بتاعه كلموني علشان مسرح نجم، ومصدقتش، وحددوا معايا معاد أقابله في المكتب".