التقت كاميرا «صدى البلد» الفنانة شيري عادل، أثناء تكريمها في مهرجان النايل دراما، مساء أمس الخميس، والذي أقيم في أحد الفنادق الكبرى بالقاهرة.
وكشفت شيري عادل، مصير مسلسلها "إسمه إيه" مع الفنان أكرم حسني، حيث قالت: "أنا معرفش هيتعرض إمتى .. بس المسلسل حلو اوي ومكتوب حلو جداً .. وأكرم حسني، ممثل عظيم أنا بحبه جدا وكان نفسنا اننا نعمله بس معتقدش اننا هنعمله السنادي ممكن لو هنعمله هيكون بعد كده لكن مش دلوقتي".
أما عن تجربتها في مسلسل "السهام المارقة" والذي حقق نجاحا كبيرا جداً قالت: "كانت تجربة مختلفة .. لكن الواحد بيبقى خايف وهو داخل حاجات بالذات اما بتبقى مختلفة اوي وموضوعها مختلف خالص عن اللي بيتقدم بس الحمد لله واضح إن المسلسل عجب الناس".
وبسؤالها عن أعمالها الفنية القادمة أكدت أنها لم تتعاقد على أي عمل فني جديد حتى الأن وإنها مازالت في مرحلة القراءة لاختيار الأفضل والأنسب لها.