رد مطرب المهرجانات الشعبىحمو بيكا على البلاغ المقدم ضده من أحدالمحامين للنائب العام والذي حمل رقم 10421 لسنة 2020 محتوىسيء في مهرجاناته.
وقال حمو بيكا إن المحتوىالذي قدمه المحامي في بلاغ للنائب العام ليس محتواه وهو محتوي قديم من 2018 ولم يقم بنشره على قنواته أو صفحته الرسمية.
واضاف حمو بيكا قائلا "كان فية فيلم اسمه احكي يا شهر زاد لمحمد رمضان كان فيهإيحاءاتجنسية كتيرة وكان فيله فيلم ابو لمونه، وحاجات كتير غريبة بتحصل هما بيفرجونا على اللي هما عاوزين يفرجونا عليه وإحنا لما نيجي نتكلم يقولك الذوق العام".
وتابع أن محمد رمضان وعدد كبير من النجوم قدموا أفلامابها إيحاءاتجنسية متسائلا" فين إللي خالي الأفلام دي طلعت الرقابةفين على الأفلام دي بدل ما في رقابه عننا فين بقا الرقابة اللي خلتنانشوف الأفلام دي".