نشرت الإعلامية بسمة وهبةعبر حسابها بإنستجرام فيديو جديد لها من مدينة العلمينالجديدة مع الفنانة السورية أصالة يوثق لحظة تعرضهم لحادث خطير في البحر.
وظهرت بسمة وهبة وهي راكبه خلف أصالة على" جيت سكي" وتبث فيديو مع أصاله إذتتفاجىءأصالة بصخور أمامها مما أدي إلي وقعهم في الماء ونجاتهم من الموت في عرض البحر.
وعلقت بسمة وهبة على الفيديو قائلة " أصاله كانت سايقه(( الچيت سكي)) بسرعه واصطدمنا بالصخور وانا اترميت برأسي ع الصخر وفقدت الوعي ووقعت فى القاع، وأصاله رغم وقوعها صممت تضرب الموج وتخبط وتنادي حد ينقذني انا فوقت لقيت نفسي في مركب ناس طيبين ووشوش حواليا كل واحد بيحاول ينقذني من الميه اللي دخلت جسمي وانا فاقده الوعي ومن النبض ودقات القلب والدم اللي كان طالع من الجروح اللي في رجلي ".
من صندوق الذكريات.. بسمة وهبة تنشر صورة خلال طفولتها
وتابعت" شكرًا يا حبيبي يا رب يا رحمن رحيم بعبادك شكرًا أصاله انك صممتي تنقذيني وبالفعل انقذتيني بشهامتك ودايمًا بتثبتيلي انك جدعه وأصيله وشكرًا للولاد اللي انقذوني بالمركب وكانوا ف قمه الأخلاق والجدعنه وشكرًا لـ " علي البحار" .. وجدعنتك دي مش غريبه ع أهل اسكندريه الحمدلله ١٠٠ مره ومن فضلكم محدش يجري بالموتوسيكل المائي وانتبهوا لنفسكم ولأولادكم ".
انقلاب الفنانة أصالة وبسمة وهبة بالجيت سكي في المياه ونجاتهم بأعجوبة
Posted by صدى البلد onSunday, 26 July 2020