قناة صدى البلد البلد سبورت صدى البلد جامعات صدى البلد عقارات Sada Elbalad english
عاجل
english EN
الإشراف العام
إلهام أبو الفتح
رئيس التحرير
طه جبريل
الإشراف العام
إلهام أبو الفتح
رئيس التحرير
طه جبريل

كسر بمحبس مياه يتسبب في غرق شوارع الحي العاشر بأكتوبر..صور

مياه بأكتوبر يغرق الشوارع ويهدر المياه
مياه بأكتوبر يغرق الشوارع ويهدر المياه
0|محمد الصاحى

اشتكى محمود العسيلي أحد قراء موقع صدى البلد الإخباري، في رسالة بعث بها الموقع يشكو من حالة العشوائية وعدم الاهتمام من مسئولي الحي العاشر بمدينة 6 أكتوبر، ووجود كسر في محبس أحد الخطوط الرئيسية لشبكة مياه الشرب بالحي العاشر.

وقال العسيلي في رسالته: «عندنا في الحي العاشر بمدينة 6 أكتوبر أمام سنتر الرويعي عطل في محبس المياه بقاله اكتر من 3 شهور، وخلى المنطقة عشوائية والشارع غرقان مياه، ومن كترها بقت ريحتها وحشة».

وتابع: «الشارع بقى مأوى للحشرات والباعوض والأمراض اللي ممكن يصاب بيها اي شخص بالمكان.. غير ضعف المياه بصفة دائمة بسبب العطل في المحبس خاصة الأدوار العليا كلها مفيش مياه يتوصلها».

وعن دور جهاز مدينة 6 أكتوبر او مسئولي الحي العاشر في حل المشكلة، استنكر «العسيلي» دورهم السلبي قائلا: «اشتكينا كتير ومفيش حد من الحي أتحرك علشان يصلح المحبس والمياه شغالة على الفاضي وماليه الشارع بقالها 3 شهور».