قناة صدى البلد البلد سبورت صدى البلد جامعات صدى البلد عقارات Sada Elbalad english
english EN
الإشراف العام
إلهام أبو الفتح
رئيس التحرير
طه جبريل
الإشراف العام
إلهام أبو الفتح
رئيس التحرير
طه جبريل

هاشتاج "#مقدرش_انسى" يشعل تويتر.. وناشط: "موقف جدعنة من حد"


دشن رواد شبكة التواصل الاجتماعي "تويتر" هاشتاج جديدا بعنوان "#مقدرش_انسى"، ولاقى تفاعلاً كبيرًا من جانب النشطاء، حتى أصبح واحدا من الأكثر تداولا على "تويتر".
حيث قال @:amralmany "ما اقدرش انسى أول يوم في كلية الاحتياط"، بينما قال Mohamed Salah: "ما السبب وراء تسريب العديد من الامتحانات بهذه الطريقة المُتفشية!!"
بالإضافة إلى تعليق Ŗàkàń Alaa : "والـ"ويلكم بارتى" فى الجامعة وأول واحدة شقطتها من الحفلة اليوم ده"، وقال @Saa7ooRaa: "إنى فى يوم جرحتك".
بينما جاء تعليق @_Ba6e5a: "الناس الطيبين"، وقال rony: "أى وعد من وعودك ليا ومستنياك تنفذها"، ‏وغرد @M_I_D_O قائلا:
"لمسة إيديها".
‏بينما قال @zozoyayha12: "أول يوم شوفت حبيب قلبى"، وقال @ayatollah56: "أحلى الأيام اللي قضيتها في شهر رمضان".
وعلق @mohamed_mmdouhr على الهاشتاج: "موقف جدعنة من حد"، وقال @TeknoBanota: "أجمل لحظات فى حياتى".
وقالت omnia: "زكريات الطفولة"، وغرد @HElsayed9 قائلا: "جون أبو تريكة في الصفاقسي التونسي"، ‏وقال @sarahager68: "أيام ابتدائى وأصحابى فيها وضحكنا اللى كان مالى الدنيا".
بينما جاء تعليق Hend: "رحلات المسجد مع صحباتى ودروس التربية اللى كنا بنحضرها.. يارب فك الكرب عنا".
بالإضافة إلى تعليق ‏@MostafaKaarm: "ما اقدرش انسى يوم ما اتقابلنا"، و@MuhamedDeif: "أول يوم قابلتِك وأول يوم عرفتِك"، وقال Ahmed Magdy: "السندوتشات اللي كنت باخدها وأنا رايح المدرسة كانت مربى فرولة وجبنة استمبولي".

وقالت @Nada_montaser: "يوم نتيجة الثانوية العامة"، ‏وقال @MohamdZohdySakr: "أول مرة دخلت المسجد النبوي وسلمت على سيدنا النبي #ﷺ"، وقالت sara: "أول مرة شوفت فيها الكعبة".
‏بينما غرد @M0hammedMENEM قائلا: "اليوم اللي اتمرجحت فيه على الكومدينو والتليفزيون وقع".
وقالت RaDwa: "أى حاجة فرحتنى حد عملهالى وكان نفسى مااقدرش انسى برضه أى حاجه زعلتنى بس زى الهبلة باقوم من النوم مش فاكرة"، بالإضافة إلى تعليق @mohamedscorpio20: "سنة عدوا عليا وأنا ما أنجزتش حاجة فعلا لو الواحد مات دلوقتى هيبقى زى ما جه زى ما راح بس اتعبى ذنوب هتوديه جهنم، كلنا كدا؟".
وقال @MAhmad: "أول هتاف فى الميدان والملايين بتقول الشعب يريد إسقاط النظام فى لحظة كده داخل الواحد بين نزع الخوف والإحساس بالحرية".