قناة صدى البلد البلد سبورت صدى البلد جامعات صدى البلد عقارات Sada Elbalad english
english EN
الإشراف العام
إلهام أبو الفتح
رئيس التحرير
طه جبريل
الإشراف العام
إلهام أبو الفتح
رئيس التحرير
طه جبريل

المصري معروف بجبروته..صعيدي 70 سنة يكشف تفاصيل زواجه من 31 سيدة

ربيع أبوسنة
ربيع أبوسنة
0|عبد الخالق صلاح

كشف الحاج محمد عبد الغني، الشهير بـ"ربيع أبو سنة"، البالغ من العمر 70 عامًا، عن تفاصيل زواجه من 31 سيدة وإنجابه 33 ابنا وابنه، ولديه 31 حفيدا.

وقال "أبو سنة"، في لقائه ببرنامج "مصر في القلب"، الذي يقدمه الإعلامي علاء أبو بكر، والمذاع على فضائية "المحور"، مساء اليوم الخميس، أنه من مواليد مركز بني مزار قرية الشرفاء محافظة المنيا، موضحًا أن تزوج أول مرة عندما كان يبلغ الـ 15 عامًا، متابعًا: "زوجة ليا قعدت على ذمتي 37 سنة وماتت وأخرى قعدت 18 سنة وبعدين اطلقنا وراحت تتجوز غيري معجبهاش الحال فرجعت تاني ليا ورديتها وقعدت على ذمتي 8 سنين وبعدين اطلقنا".

وتابع: "أنا مفيش واحدة اتجوزتها رفعت عليا قضية أي واحدة بطلقها بتاخد حقها وزيادة وبننهي كل شيء بالأدب والاحترام، ولو مش عاجبها العيشة بقول لأهلها حق بنتكم وبنبقى حبايب، وعمري ما ضربت أي واحدة من زوجاتي في الشارع حتى لو مش عاجبها عيشتي بطلقها حتى لو غلطانة".

https://www.youtube.com/watch?v=mCLWL5kPQ3o