نشبت مشاجرة عنيفة بين المستشار مرتضى منصور رئيس نادي الزمالك وبين المحامي خالد ابو بكر وذلك خلال استضافة مرتضى منصور مع توفيق عكاشه في قناة الفراعين
وقال خالد أبو بكر أن ما تعرض له مرتضى منصور من ألتراس وايت نايتس هو اهانه له خاصة وأنه رجل كبير في السن ، وأكد أنه مختلف مع مرتضى بنسبة 60% ولكنه لا يقبل اهانته
ورد مرتضى على أبو بكر قائلا "انت بتصفي معايا حسابات مهنيه ، ولما تتكلم عني تتكلم باحترام"
وأضاف "أنا مش كبير ، يا خرع تعالى لف معايا 20 لفة باخدهم في النادي انت متعرفش تلفهم ، وعلى الأقل أنا مش بشرب خمره ولا بسهر في أماكن سيئه"
ورد أبو بكر على مرتضى قائلا "أنا متأكد إن مرتضى ميقصدنيش بالجمله الأخيرة لأنه يعلم تماما سلوكي، وهو رجل طيب ولا يؤذي أي أشخاص"
فرد مرتضى على أبو بكر "لأن أنا اللي يغلط فيا مش بسيبه وبديله بالجزمه، وانا بقول اللي في التليفون هو اللي بقوله أمام الناس ، مش زي ناس تانيه بتقول في التليفون حاجه وفي التلفزيون حاجه تانيه"
وتابع "انت بتاع كلام على الفاضي ، ودماغنا وجعتنا من كلامك ، وأنا مش بصبغ شعري زيك ، أنا مش قد جدك"