نشرتالإعلامية أسما شريف منيرصورة جديدة لها مع زوجها من خلال حسابها عبر موقع التواصل الاجتماعى للصور والفيديوهات "إنستجرام".
وعلقت اسما قائلة : "متتخلاش ابدًا عن حلمك، متيأسش و افتكر مش ممكن عمرك كله يكون ربيع و نجاح، لازم يعدي عليك الفصول الاربعة ، هيعدي عليك شوية و هتفطس من الحر و شويه هتتجمد من البرد و شوية احلامك هتتساقط زي ورق الشجر في الخريف بس هترجع تنبت تاني من جديد طول ما انت مؤمن و مكمل و عارف إن ربنا موجود مش بيضيع حق حد..".
و تابعت قائلة :" حاولوا تاخدوا أي خطوة إجابيه توصلك لحلمك انهارده متكسلش ، صباح النور، ثم حينما تتمني حلمًا دعه يشرق في دعواتك، و يبقي نابضًا في قلبك، لا تفتح اذانك لكل من يقول "مستحيل" فحلمك ليس عزيز علي الله"
اقرأ أيضًا:
يذكر أنأسما شريف منيرشاركت مؤخرا والدها في تقديم برنامج "أنا وبنتي" عبر قنوات ON، والذي انتهى عرض آخر مواسمه قبل بداية شهر رمضان.
ونالت أسما شريف منير شهرة واسعة من خلاله صفحتها على موقع التواصل الاجتماعي فيسبوك.