قناة صدى البلد البلد سبورت صدى البلد جامعات صدى البلد عقارات Sada Elbalad english
english EN
الإشراف العام
إلهام أبو الفتح
رئيس التحرير
طه جبريل
الإشراف العام
إلهام أبو الفتح
رئيس التحرير
طه جبريل

أفشة: مفيش حد عمره لعب في الأهلي وميفهمش طبيعة جمهوره

2486|منار نور   -  

وجه محمد مجدي أفشة رسالة إلى جماهير الأهلي بعد الموافقة على حضور 50 ألف مشجع لحضور مباراة الأهلي والهلال.

وكتب أفشه من خلال حسابه الشخصي انستجرام : "الحمد لله الفرصة متاحة، مفيش حد عمره لعب في الأهلي وميفهمش طبيعة جمهوره عارف إن الفترة اللي فاتت ماكنتش أحسن حاجة".


وتابع :" بس مافيش لاعيب برضو لعب في الاهلي وراهن علي الجمهور الاهلي وخسر ، عندنا بيقولو الشيلة ام ودنين يشيلوها اتنين ك لعيبه موعدكم نموت علي الكرة وك جمهور مستنيكم في الموعد ويفضل الاهلي دائما رقم واحد ان شاء الله ".

حصل النادي الأهلي على موافقة الجهات الأمنية لحضور 50 ألف مشجع في لقاء الهلال السوداني يوم 1 إبريل المقبل.

وكان الأهلي نجح في تحقيق فوز عريض، أمام نادي القطن الكاميروني، بأربعة أهداف دون رد في إطار الجولة الخامسة من دور المجموعات بدوري أبطال أفريقيا.

بينما وقع الهلال السوداني في فخ التعادل أمام صن داونز بهدف لكل فريق ليبقي على آمال الأهلي في الصعود من دور المجموعات بدوري أبطال إفريقيا حال الفوز على الهلال السوداني في لقاء الجولة الأخيرة.