قناة صدى البلد البلد سبورت صدى البلد جامعات صدى البلد عقارات Sada Elbalad english
عاجل
english EN
الإشراف العام
إلهام أبو الفتح
رئيس التحرير
طه جبريل
الإشراف العام
إلهام أبو الفتح
رئيس التحرير
طه جبريل

شاهد.. محمد إمام يحقق أمنية طفل مريض بالسرطان

0|فيصل عبد الغني

حقق الفنان محمد إمام، أمنية طفل مريض بالسرطان وزاره في مستشفى سرطان الأطفال 57375 وقضي معه بعض الوقت والتقط برفقته صورا تذكارية.

ونشر محمد إمام صور له من داخل المستشفى وعلق عليها قائلا: صحيت من كام يوم على تليفونات كتير من ناس مختلفة بيقولولي ان فيه طفل مريض سرطان اسمة عبدالرحمن عاوز يشوفني، النهاردة روحتله المستشفى علشان ازوره هو و زمايله وبجد اتبسط من كل قلبى على الوقت اللي قضيته مع الأطفال دول وعلى الفرحة اللي شفتها في عنيهم.

وأضاف: كنت عاوز اشكر كل القائمين على مستشفى 57357 على الجمال والاهتمام والرعاية والنظافة اللي انا شفتها هناك، بجد انتوا حاجة تشرف .. يا ريت اللي يقدر يساعد بزيارة او تبرع يعمل كدة لأن ده بيفرق في نفسية الأطفال وبيساعد على علاجهم .. اللهم اشفي جميع أطفالنا ومرضانا يا رب.